Als all-round Party DJ speel ik in op het aanwezige publiek. Daarom heb ik dan ook een zeer uitgebreide muziekbibliotheek en ben ik beschikbaar voor al uw feesten of fuiven. Of het nu jouw verjaardagsfeest of trouwfeest is, via een persoonlijk gesprek vooraf en must-play en do-not-play lijsten zorg ik er voor dat jouw favoriete nummers sowieso voorbij komen.

Diensten

Feesten / Fuiven

Of het nu je verjaardag is of je wil iets anders vieren, het is nooit een verkeerd moment om samen met familie en vrienden een dik feestje te houden. Van de golden oldies tot een mini-Tomorrowland: U vraagt, wij draaien. Van de grootouders tot de kleinkinderen; iedereen krijgt de kans om los te gaan.

Party DJ Ian Fox in de mix

Huwelijksfeest of -fuif

De mooiste dag van je leven zeggen ze wel eens. En wat is er fijner dan die mooiste dag af te sluiten met een dansfeest met jullie favoriete muziek? Een traditionele openingsdans of liever een choreografie op een mashup van jullie favoriete partystarters? Géén probleem. Ik kan jouw favoriete nummers in een opzwepende medley gieten waar je dan verder mee aan de slag kunt.

10 nummers in 10 minuten. Uiteraard kan het nog korter voor een echte medley.
Ook tijdens het dansfeest volgen de klassiekers zich snel op elkaar op.

Verenigingsfeest of fuif

Een clubfeest of fuif van de jeugdbeweging? Of de jaarlijkse barbeque van jouw vereniging afsluiten met een stevig dansfeest? Als all-round Party DJ zorg ik voor de juiste beats en meezingers op jouw evenement.

Achtergrondmuziek

Moet er niet gedanst worden maar wil je toch iets meer dan een Spotify lijst? Ook daar kan ik je bij helpen.

Chill beats tijdens het diner.

Bijkomende diensten

Naast het voorzien van licht en geluid, DJ’en en het eerder vermelde maken van mashups of medleys kan ik ook zorgen voor andere zaken zoals:

  • Projectie van Just Dance videos waardoor niemand “Ik kan niet dansen” kan zeggen
  • Projectie van een fotogalerij
  • Opname van de ganse avond zodat je achteraf kan nagenieten van jouw feest.

Overtuigd of heb je vragen? Contacteer me dan via het contactformulier of stuur een mailtje naar bookings@ianfox.be