In het kader van Throwback Thursday denk ik nog eens terug aan het trouwfeest in 2016 van goeie vrienden, Koen & Els. Het feest wat eigenlijk het begin van Party DJ Ian Fox echt in gang gezet heeft.

Koen en Els hadden een duidelijk idee van de avond. Kort gezegd: Hoe later hoe zotter. Rustige muziek tijdens het diner. Daarna “Fout doorheen de jaren”. Daarna komen we aan bij de 90’s om tenslotte Tomorrowland naar het trouwfeest te halen. Van dat laatste deel heb ik spijtig genoeg geen opname.

Wil je de mixen in 1 playlist? Dan kan je terecht op deze Mixcloud playlist.


Loungemuziek tijdens het diner

Rustige lounge muziek en groovy nummers om de sfeer te zetten tijdens het eten.

Het tweede deel spreelde tijdens het dessertbuffet.


Klaar om te feesten! Fout doorheen de jaren

Na de openingsdans vliegen we er direct in om het feest op gang te zetten met de guilty pleasures en popmuziek van de afgelopen jaren.


Just Dance #1: a-ha – Take On Me

Op de locatie was een projector beschikbaar. Koen & Els hadden het idee om Just Dance videos te projecteren zodat iedereen mee kon dansen. Hiervoor hadden ze enkele nummers gekozen die ik doorheen de jaren zou spelen.

Na het betere danswerk tijdens zo’n video speelde ik telkens ofwel een slow ofwel een rustig nummer om de gasten terug op adem te laten komen.Just Dance #2: The Bangles Walk Like an Egyptian


Just Dance #3: Psy – Gangnam Style

Ja hoor. Toen kwam je er nog mee weg om deze te draaien. En al helemaal wanneer je dankzij Just Dance helemaal geen excuus meer had om niet mee te dansen!Just Dance # 4: Kat DeLuna – Run The Show


Just Dance #5: LMFAO – Party Rock Anthem


Just Dance #6: Benny Benassi – Satisfaction

Het Just Dance filmpje is een pak minder “vettig” dan de videoclip, om maar niet te zeggen “helemaal niet vettig”. Hehe. Dit was het laatste Just Dance filmpje van de avond.

Je zag dat de dance-moves telkens iets minder strak werden. Zo extreem dansen is natuurlijk wel vermoeiend.Bruidsboeket gooien: Daft Punk – Get Lucky


90’s

Onze generatie was jong in de 90’s dus de muziek uit die jaren kon natuurlijk niet ontbreken. De bekendste hits komen allemaal voorbij.


De laatste uurtjes gaan in: Tomorrowland

Hiervan heb ik geen opname spijtig genoeg. Een greep uit de nummers

  • Dimitri Vegas & Like Mike – The Hum
  • David Guetta & Akon – Sexy Bitch
  • Armin van Buuren – Ping Pong
  • Dimitri Vegas & Like Mike, Coone & Lil Jon – Madness
  • Macklemore & Ryan Lewis ft. Ray Dalton ft. John Harris – Can’t hold us (Frontliner Never Comes Down Bootleg)
  • Jeckyl & Hyde – Frozen Flame

Dit trouwfeest betekende de start van Party DJ Ian Fox. Bovendien was het het huwelijk van zeer goede vrienden. Daarom zal dit feest me altijd bij blijven.

Heb je na deze playlist interesse? Contacteer me dan nu!


0 reacties

Laat een berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.